Magazin > VIP
39 ogledov

Prstan in bentley v zameno za psa

Crystal Harris, Hugh Hefner EPA
Nekateri bijejo bitke za skrbništvo nad otroki, Hugh Hefner in njegova nekdanja zaročenka Crystal Harris pa se cufata za psa.

Čeprav sta Playboyev mogotec Hugh Hefner (85) in zajčica Crystal Harris (25) zaroko razdrla že junija, ju še vedno povezuje njun pasji ljubljenček Charlie. Bivša zaljubljenca se namreč še vedno nista dogovorila, kdo bo dobil polno skrbništvo nad ljubkim Cavalier King Charles španjelom.

"Oba imava mladička zelo rada," je zaupal Hef in predlagal rešitev: "Predlagal sem ji, naj v zameno za kužka obdrži zaročni prstan in bentleyja. Upam, da bo to delovalo." Čas bo pokazal, ali je Hef dobro ocenil Crystal ali pa lepotička premore toliko dostojanstva, da psa ne bo zamenjala za diamantni prstan in pregrešno drag avto. Bivša zaljubljenca povezuje le še ljubljenček, Hef namreč že uživa v družbi dveh zelo posebnih dam, kot ju je poimenoval sam, Anne Sophie Berglund in Shere Bechard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.