Magazin > VIP
973 ogledov

Prva fotografija Borisa Beckerja po večmesečni zaporni kazni

boris becker
1/2
Profimedia
Becker dal prvi intervju.

Borisa Beckerja so pred nekaj dnevi izpustili iz zapora. V Angliji je bil obtožen na dve leti in pol ječe, in sicer zaradi nepravilnosti med stečajnim postopkom. Pred stečajnimi upravitelji naj bi skril večmilijonsko premoženje.

Nemca pa so po sedmih mesecih izpustili in izgnali iz države. Becker je za Sat 1 že dal prvi intervju, v katerem je med drugim povedal, da se je v ječi dvakrat zbal za svoje življenje. "V prvih dveh, treh tednih sem spoznal zapornika, ki je bil zaradi večkratnega umora obsojen na 25 let zapora. Hotel je moj denar," je povedal in dodal, da ga je zapornik začel izsiljevati. "V drugem zaporu pa sem se sprl z zapornikom, ki me je hotel ubiti. Spolno me je nadlegoval in mi govoril, kaj vse bo z mano počel. To se je zgodilo oktobra. Podcenil pa je moj položaj v zaporu - ostali so me opazovali in prišli ven," je povedala teniška legenda in razložila, da so ga ostali zaporniki branili. Dan pozneje ga je nadlegovalec prosil za odpuščanje. "Pred mano se je vrgel na tla in poljubil mojo roko."

Najtežje se je bilo posloviti od otrok in partnerke Lilian, se še spominja Becker. "Moja ljubezen, ni treba čakati name. Ne vem, koliko časa bom v zaporu," ji je pred odhodom dejal. Njenega odgovora se Boris še danes dobro spominja. "Pogledala me je in rekla: 'Boris, sva ekipa. Ti si moj partner." Držala je obljubo in ga počakala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.