Magazin > VIP
32975 ogledov

Prva fotografija po objavi diagnoze: Brucea Willisa bolezen zaznamovala

bruce willis FameFlynet
Brucea Willisa paparaci ujeli na izletu z družino in prijatelji.

bruce willis | Avtor: Profimedia Profimedia
Družina igralca Brucea Willisa je marca sporočila, da so pri zvezdniku potrdili afazijo, ki je prizadela njegove kognitivne sposobnosti, zaradi česar se poslavlja od kariere. Afazija vpliva na sposobnost govora, pisanja in razumevanja verbalnega in pisnega govora. Ponavadi se pojavi po kapi ali poškodbi glave, lahko pa se razvije tudi postopoma zaradi možganskega tumorja ali drugih bolezni.

Po objavi te vesti, so se pojavile informacije, da je imel Willis že več let hude težave. Že lep čas si ni bil več sposoben zapomniti besedila, zato je nosil slušalko, preko katere so mu prišepetavali vrstice. Dva člana ekipe, ki sta z igralcem leta 2020 snemala film Hard Kill, pa sta razkrila, da je Willis kar dvakrat na napačno iztočnico ustrelil pištolo, v kateri je bil slepi naboj.

Igralec, ki je danes nekaj kilogramov lažji, sedaj uživa v pokoju. Paparaci so ga ujeli med sprehodom po Malibuju. Z družino in prijatelji se je ustavil v kavarni in si privoščil kavo in nekaj za pod zob. Ob strani mu v teh težkih časih stoji žena Emma, s katero ima dve hčerki, in tudi nekdanja žena Demi Moore ter njune tri hčerke.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.