Magazin > VIP
27 ogledov

Prva fotografija Ronaldovega sina

Fotografom ni uspelo v svoj objektiv ujeti malčkovega obraza. Žurnal24 main
Svet je obkrožila prva fotografija sina nogometaša Cristiana Ronalda.

Čeprav na fotografiji ni videti več kot malčkove lase in nogici, so se mediji že razpisali, da je deček po očetu podedoval "noge nogometaša". Svetle lase naj bi podedoval po skrivnostni materi, ki je nogometašu za dobro plačilo rodila otroka, njeno ime pa za zdaj javnosti ostaja neznano.

Malčka so na prvo potovanje iz Lizbone v Algarve odpeljali Ronaldova mati Dolores Aveiro, njen partner José Andrade in malčkova varuška, medtem ko se je nogometaš zadrževal v New Yoku.

Ronaldo je novico o naraščaju svojim oboževalcem sporočil kar prek Twitterja, njegova družina pa je razkrila, da se je malček rodil 17. junija. Po slikah sodeč je deček starejši od štirih tednov, kar Ronaldova družina še ni komentirala. Povedali pa so, da dečkove biološke matere še nikoli niso srečali, Ronaldo pa naj bi s pomočjo svoje družine sina vzgajal kar sam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.