Magazin > VIP
29 ogledov

Prva slovenska miss Facebooka

Amela Ćehić je postala prva slovenska miss priljubljene družabne mreže Facebook. Žurnal24 main
Prva slovenska miss priljubljene spletne mreže je Amela Ćehić.
Amela Ćehić je lepotica, ki se lahko pohvali z nazivom slovenska miss Facebooka, je sporočil eden od ustanoviteljev spletne skupine Miss Facebook Slovenija Matjaž Bizjak.

Glasovanje je na priljubljeni družabni mreži potekalo od februarja do oktobra 2009, na lepotni izbor pa so se lahko s tremi svojimi fotografijami prijavila vsa dekleta, ki so bila članice skupine Miss Facebook Slovenija, in to ne glede na državljanstvo.

Velika prepoznavnost
''Zmagovalki lahko naslov glede na razširjenost spleta in Facebooka prinese veliko medijsko prepoznavnost,'' so na spletu zapisali ustanovitelji skupine, ki ima trenutno okoli dva tisoč članov. Kot so še pojasnili, je vsak izmed članov lahko prispeval le en glas, poleg njih pa so na odločitev o zmagovalki vplivali tudi glasovi nadzornikov skupine (Damir Jug, Matjaž Bizjak in Valter Turk), ki so veljali kar 30 odstotkov vseh glasov.

Sicer podobne lepotne izbore prirejajo številne države po svetu, med njimi tudi naši sosedi Hrvati in Italijani.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.