Magazin > VIP
52242 ogledov

Prve fotografije Sandre Bullock po izgubi partnerja

sandra bullock, bryan randall
1/4
Profimedia
Bryan Randall je umrl 5. avgusta.

Sandra Bullock je pred nekaj dnevi izgubila svojo veliko ljubezen, fotografa Bryana Randalla, ki se je zadnja tri leta boril z amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Več o tej zahrbtni bolezni si lahko preberete TUKAJ

Randall je dočakal le 57 let. Sandra ga je v intervjuju leta 2021 označila za ljubezen njenega življenja. "Je svetnik. Razvil se je do ravni, ki ni človeška," je še dejala.

Par se je spoznal leta 2015, ko je igralka Randalla najela kot fotografa za sinov rojstni dan. Čeprav je bila njuna ljubezen močna in trdna in je zvezdnica večkrat poudarila, da je Randall njena velika opora in dober vzornik njenima otrokoma, se nikoli nista poročila. "Za seboj imam ločitev. Našla sem ljubezen svojega življenja. Skupaj vzgajava dva čudovita otroka - tri, ima hčerko iz prejšnje zveze. Ne more biti lepše. Ne pravim vam, da se je treba odločiti za mojo pot, a jaz sem oseba, ki ne potrebuje papirja, da postane predan partner in predana mama," je razložila. 

Sandra se je nekaj mesecev pred partnerjevo smrtjo umaknila iz javnosti, da bi skrbela zanj in družino. Paparaci so oskarjevko, ki so jo zvlekli v še eno dramo, sedaj prvič po tej veliki izgubi zasačili na cesti. Oči je skrivala za očali, v avtu pa naj bi ji družbo delal le kuža. 

 

 

Komentarjev 1