Magazin > VIP
4 ogledov

Prvi koncert po porodu v družbi prve dame

Beyoncé FameFlynet
Beyoncé se po petih mesecih od rojstva hčerke Blue Ivy že vrača na glasbene odre.

Beyoncé | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Medtem, ko se je Jay-Z odločil, da bo svojo kariero postavil na stranski tir, se  po rojstvu hčerke Blue Ivy, ki je na svet privekala 7. januarja, Beyoncé že vrača na delo. Pop zvezdnica se že zelo vesli druženja s svojimi oboževalci, o povratku na glasbene odre pa je v kratkem videu, ki prikazuje, kako se pripravlja na nastop v Atlantic Cityju, razkrila: "Uživam v materinstvu, ravno zato imam zaradi povratka na sceno mešane občutke. Vendar mi je pomembno, da se ne preneham ukvarjati s tem, kar ljubim. Potrebno je imeti malo svoje strasti in ravno zaradi tega se vračam v glasbeni posel."

Na včerajšnem prvem koncertu po porodu ji je v Atlantic Cityju ob množici ljudi prisluhnila tudi ameriška prva dama Michelle Obama, ki se je koncerta udeležila s hčerkama Sasho in Malio. Obiskovalci so jih ob prihodu pozdravili z navdušenjem, nekateri tudi z vzklikom. Po poročanju medijev se je Michelle na koncertu s svojima dekletoma zelo zabavala, medtem ko predsednika Baracka Obame v Atlantic Cityju ni bilo.


 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.