Magazin > VIP
58 ogledov

Prvi Urškini poljubi v Dvoru

Urška Čepin
1/6
Žurnal24 main
Po treh urah in pol po vselitvi v resničnostni šov Dvor na srbski televiziji Pink, v katerem sodeluje tudi Urška Čepin, je padel prvi poljub, in sicer med našo Urško in pevcem Ćemo.

Tekmovalci resničnostnega šova Dvor na srbski televiziji Pink, med katerimi je tudi prsata Slovenka Urška Čepin, so se vselili šele sinoči, pa vendar je že tri ure in pol zatem Urška že poskrbela za prvi poljub. Slovenska seks bomba, kot jo imenuje srbski Puls, se je po kratkem pogovoru s pevcem Ćemo, v katerem sta ugotovila, da se ne poznata in ne vesta nič drug o drugem, poljubila, kar si lahko ogledate na fotografijah v galeriji. Kaj je sledilo poljubu, lahko le ugibamo. Vendar si lahko zamislimo, kaj vse se bo v oddaji dogajalo v naslednjih tednih.

 

Fotografije poljuba si oglejte v galeriji.

Potem ko naj bi televizija Pink izgubila licenco za predvajanje resničnostnega šova Farma, so se lotili novega, ki so ga poimenovali Dvor. Vanj se je sinoči že vselilo 22 tekmovalcev, v njem pa bodo preživeli 50 dni.

Ustvarjalci so k sodelovanju povabili znana srbska imena, kot so Izvorinka Milošević, Jelena Marinkov, Dejan Cukić, Dejan Milićević, Lana Toković, Vanesa Šokčić, Danijel Pavlović, Lepa Lukić, Danijel Pavlović, pridružila pa se jim je tudi slovenska predstavnica Urška Čepin.

 

Dvor lahko spremljate tudi na Pink Si.

Kopija Big Brotherja?

Tako kot v Big Brotherju bodo tekmovalci tudi v Dvoru dobivali tedenske naloge, ki jih bodo morali uspešno opraviti. Za razliko od Farme in Big Brotherja bodo tekmovalci zlatnike dobili na začetku vsakega tedna, a bodo morali, tako kot na vsakem dvoru, kraljevemu paru redno izplačevati davke.

 

Preostali denar bo namenjen osnovnim stvarem, kot je hrana, z njim pa bodo lahko tudi podkupovali druge tekmovalce, da jih ne nominirajo. Ni še znano, kako se bo določilo kraljevi par, prav tako tekmovalcem še niso pojasnili, ali bo kraja denarja dovoljena in ali bo kaznovana.

 

Poleg tega bo imel vsak tekmovalec svoj osebni hladilnik, saj hrane ne bodo kupovali skupaj, temveč vsak zase. Na razpolago bodo imeli tudi kozmetični salon, v katerem bodo za storitve plačevali z zlatniki.