Magazin > VIP
64863 ogledov

Prvi utrinki s poroke leta: Najstarejši sin Beckhamovih dahnil usodni "da"

beckham, peltz
1/10
Profimedia
Brooklyn Beckham in Nicola Peltz sta mož in žena.

Brooklyn Beckham in Nicola Peltz sta si včeraj v Palm Beachu na Floridi pred številnimi znanimi obrazi, kot so Eva Longoria, Mel C, Serena Williams in Gordon Ramsay, obljubila večno zvestobo. 

Ceremonija, ki je potekala po judovskih običajih, se je odvijala na 103 milijonov dolarjev vrednem posestvu družine Peltz. 27-letna lepotica se je ob 18. uri pred rabinom pridružila svojemu štiri leta mlajšemu ženinu, ki je po izmenjavi zaobljub z nogo razbil kozarec, ovit v prtiček. Kot poroča Daily Mail, naj bi prvi poljub kot mož in žena trajal šest sekund. 

Par je pred poroko podpisal predporočno pogodbo. Več o tem TUKAJ.

Mlada igralka, hčerka milijarderja Nelsona Peltza, si za svoj veliki dan ni izbrala kreacije svoje tašče, ampak obleko z dolgimi rokavi iz modne hiše Valentino.

Po poročnem fotografiranju se je par pridružil 300 svatom, ki so čakali v šotoru. Za prvi ples sta izbrala pesem Only Fools Rush In od Elvisa Presleyja

Brooklynovi priči sta bila njegova brata, sestrica Harper (spodaj desno) pa je bila ena od družica.

harper beckham | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.