Magazin > VIP
1 ogledov

Prvi večji prepir Williama in Kate

Princ Wlliam, Kate Middleton Reuters
Manj kot leto dni po njuni pravljični aprilski poroki sta vojvoda in vojvodinja Cambriška že dala skozi svoj prvi večji prepir.

"Princ William in Kate se v zadnjem času precej prepirata," je povedal bližnji prijatelj para ter pojasnil srž problema: "Gre za to, da Kate ne prenese, da Willsa ni ob njej." Temnolasa lepotička bi namreč rada imela svojega princa ves čas ob sebi, medtem ko William od nekdaj ceni svoj osebni prostor, česar tudi zdaj ne namerava spremeniti.

Zadeve naj bi tako prišle do vrhunca ob Katinih zadnjih zimskih počitnicah na Karibih, kamor se je odpravila sama s svojo družino, saj je moral William zaradi delovnih obveznosti ostati na Otoku. Vmes se jim je sicer pridružil za nekaj dni, vendar to Kate še vedno ni bilo dovolj, sploh glede na to, da bosta kmalu preživela narazen kar šest tednov, ki jih bo zaradi helikopterskega urjenja njen mož preživel na Falklandskih otokih. "Kate navadno uživa na tem oddihu, vendar ji je bilo tokrat zelo težko pri srcu. Tako je zaljubljena v Willsa, da si sploh ne želi biti proč od njega," je pojasnil neimenovani vir in dodal: "Prepričana je bila, da bi si lahko vzel nekajtedenski dopust, če bi si to resnično želel. Vendar ji je Wills povedal, da ne more zlorabljati svojega položaja bodočega kralja, saj to ne bi bilo dobro videti pred drugimi piloti, kar je Kate spravilo v jok."

Komentarjev 1
  • stela 15:38 07.februar 2012.

    Oh ja, če ne bo hujšega.......:)