Magazin > VIP
7477 ogledov

Prvič po koncu zveze Nadiya Bychkova spregovorila o pisanju medijev

Nadiya Bychkova Profimedia
Govori se, da Nadiya Bychkova ni več samska.

Vrhunska plesalka Nadiya Bychkova je že od leta 2017 del ene najbolj priljubljenih britanskih oddaj Strictly Come Dancing, ki jo mi poznamo pod imenom Zvezde plešejo. Pretekli mesec je polnila tabloide, saj se je razšla z očetom svoje hčerke Mile, nogometašem Matijo Škarabotom. Kmalu za tem so odjeknile govorice, da je njeno srce že oddano. The Sun je poročal, da naj bi noč preživela s plesnim kolegom Kaiom Widdringtonom. Domnevna golobčka sta si bila videti zelo blizu, ko sta se na letni turneji plesnega šova skupaj prijavila v hotel, so še pisali.

Nadiya se je na pisanje sedaj odzvala. "Ne verjemite vsega, kar poročajo v časnikih, in kar vidite. Ljubim ples in zato sem tukaj. Toploto in prijaznost, ki jo občutim od občinstva vsak večer, vse odtehta. Veselim se vas, če boste prišli na turnejo,“ je zapisala na Facebooku. 

Komentarjev 2
  • Mildred_Smith 14:02 03.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:42 03.februar 2022.

    Vauuuu, in skrivnost je razkrita!