Magazin > VIP
28285 ogledov

Prvič pokazali, kaj se skriva pod Bermudskim trikotnikom

bermudski trikotnik Discovery Chanel
To je s pomočjo načrta, ki je delo Nasinega astronavta Gordona Cooperja, odkril znani lovec na zaklade Darrell Miklos.

V dokumentarni oddaji Cooper's Treasure, ki jo vrtijo na kanalu Discovery Channel, so pokazali že več neverjetnih najdb znanega lovca na zaklade Darrela Miklosa, ki je, kot pravi, tokrat naleten na nekaj, "kar bo šokiralo svet". 

S pomočjo načrtov Nasinega astronavta Gordona Cooperja, na katerih je zabeležil več kot 100 "magnetnih anomalij", je Miklos na Bahamih našel razbitine, za katere je najprej verjel, da pripadajo stari ladji. Podrobnejša analiza pa je pokazala, da gre za neznani predmet, zato Miklos verjame, da je našel dokaz, da so Zemljo pred več sto leti obiskali nezemljani. 

Na razbitine je naletel med iskanjem ostankov stare angleške ladje. "Na podlagi načrta sem poskušal identificirati material z ladje, ko sem opazil nekaj, kar me je šokiralo. Šlo je za nekaj, kar ni značilno za razbitine ladij, saj je bilo preveliko. /.../ Videti je bilo, kot bi pet rok, velike kot topovi bojne ladje, štrlelo iz strme stene pečine. Bile so ogromne. Pet na tej strani, pet na drugi. Skupaj 15," je povedal raziskovalec, ki je prepričan, da te formacije ni naredila človeška roka, prav tako se mu zdi neverjetno, da bi bile naravne. 

Na te razbitine je v šestdesetih letih očitno naletel že Cooper, saj jih je zabeležil v načrtu in pripisal "neidentificirani predmet". "Sedaj mi je postalo jasno, zakaj ni napisal, da gre za razbitine ladje. Zagotovo je verjel, da gre za nekaj, kar ni s tega sveta. Gordon je verjel v nezemljane. Verjel je, da nas obiskujejo bitja z drugih planetov in da je veliko njihovih predmetov pristalo na določenem področju sveta," pravi Miklos. 
 

Komentarjev 3
  • mph 17:01 11.avgust 2018.

    Če je res kaj vesoljskega in kaj uporabnega, bodo velesile že poskrbele, da ne pride nič v javnost. Edino upanje za resnico ob takih primerih je ravno konkurenca med njimi, pa tu pa tam kakšen Snowden.

  • Lara_Traill 09:45 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je nesk0nčenn. To počnem ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com