Magazin > VIP
49 ogledov

Prvič toliko časa ločeni

Tanja Ribič in hči Zala Žurnal24 main
Zala Đurić Ribič v New Yorku obiskuje igralsko šolo. Družina je tako prvič ločena za mesec dni.

"Vsak starš si želi, da bi bil otrok čim bolj razgledan, duhovno čim bolj bogat, da briše geografske meje in meje v glavi. Zdi se mi, da če otrok veliko potuje, postaja bogatejši,“ nam je o hčerkinem podvigu povedala Tanja Ribič.

Tanja je vesela, da se je Zala odločila za ta korak in pri tem pokazala dobršno mero samoinicativnosti. "Sama je našla to šolo in s tem pokazala, da je vredna zaupanja in podpore,“ je dejala.

Družina je sedaj prvič toliko časa ločena. Kaj bo prinesla prihodnost, ne vedo, najprej pa Zalo čaka še zadnji letnik gimnazije. V primeru, da bi se v tem mesecu Zali ponudila sanjska priložnost Tanja pravi, da hči sama najbolje ve, ali jo je sposobna zgrabiti in dokončati šolo do konca. "Ona dobro ve, da mora najprej dokončati šolo, potem pa vse ostalo,“ je zaključila Ribičeva.

Komentarjev 5
  • allstarr111 11:16 31.julij 2014.

    Kaj bluzite državna služba ipd. Ona bo igralka 10000& pa če ma talent ali ne, prvo oba starša sta igralca, in to ne slaba. Kot drugo kar je najpomembnejše, njena mentorica bo nihče drug kot Angelina J. kar je enako ...prikaži večko kot bi imel dobitno kombinacijo lota vnaprej.To da bo pa nastala oz. je že pred časom, VELIKA FOUŠIJA od bilokaterega Slovenca, še najbolj pa od PREMOŽNIH Slovencev exYugo korenin, te še hije peče duša zaradi takih stvari, ne morejo namreč gladko čez to da je dejstvo da bo punca uspela, oni pa ne morej biti boljši od nje, pa magar naredili samomor pred kamerami.Anyway, kr naj bo igralka in uspešna, če že nič drugega ni ddobrega najsaj nekomu uspe, pomoč staršev pa je normalna, če živiš v normalni familiji, kar ta familija je, in prav je tako. LP

  • Leon Plemeniti 10:49 31.julij 2014.

    še ena državna uslužbenka bo uguzila svojo hčerkico v državno službože videno, že slišano...

  • iko 09:13 31.julij 2014.

    žalostno, že tako mlado jo starši prodajajo, hči od kokoške in purića