Magazin > VIP
18 ogledov

"Psy" potegnil za nos tudi našo Iris

Iris Mulej, Psy
1/2
Facebook
Lepotica Iris Mulej se je za nekaj dni umaknila na jug Francije, kjer si je dobesedno dala duška. Nazadnje je žurala s slavnim raperjem. Vsaj tako je mislila.

Pohod po jugu Francije v zadnjih dneh Iris pridno obeležuje na svojem profilu na Facebooku. Potem ko je objavila fotografijo, na kateri pred potovanjem pozira skoraj gola, tej sledi kup drugih, na katerih razkriva, s kom se druži podnevi in ponoči. Nazadnje je objavila pravo žurersko fotografijo, na kateri je zapisala, da se zabava s slavnim južnokorejskim raperjem Psyem.

Dvojnik potegnil vse za nos

Medtem pa je v javnost pricurljala vest, da se na več ekskluzivnih dogodkih v Cannesu pojavlja moški, ki se je izdajal za slavnega pevca. Kot poroča spletna stran Hollywood Reporter, je oponašalec več zvezdnikov potegnil za nos, potem ko so mislili, da so se fotografirali s pevcem, ki je s pesmijo Gangnam Style požel svetovno slavo. "Očitno je v Cannesu moj dvojnik... pozdravite ga," je v sredo na Twitterju zapisal pravi Psy, ki so ga pomembni opravki zadržali v ZDA in se ni mogel udeležiti canskega filmskega festivala.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 22:52 23.maj 2013.

    Res da je bolj puhle glave, ampak lahko bi se vseeno začela dreti POSILSTVO !

  • zic 20:12 23.maj 2013.

    imam bolj občutek, da ga je ona njemu potegnila...

  • vili.manili 13:48 23.maj 2013.

    Ne, pa ni. Bravo novinarji!http://www.hollywoodreporter.com/news/cannes-psy-impersonator-tricks-festival-545834