Magazin > VIP
27 ogledov

Publika izžvižgala Sheena

Se bo Sheen po incidentu vrnil na odre? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Charlie Sheen tone v dno. Njegovo zasebno življenje je v razsulu, očitno pa se lahko poslovi tudi od svoje kariere.

Čeprav je Sheen v Detroitu razprodal svoj stand up nastop z naslovom Charlie Sheen: My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option Show (Charlie Sheen: Moj napadalen torpedo resnice/Poraz ni opcija, op. p.), je publika problematičnega igralca skoraj vrgla z odra.

Ameriški mediji poročajo, da je Charlie publiko izzival, številni obiskovalci pa so dvorano zapustili kmalu po pričetku šova. Nekdo iz občinstva naj bi zakričal: "Zanič si!", kar je igralca pošteno razjezilo, zato se je zadrl nazaj: "Kljub temu sem ti pobral denar!"

Po eni uri nastopa je imel Charlie dovolj, zato je zapustil oder, publika pa ni prenehala žvižgati. "Svoj denar hočem nazaj," je povedala obiskovalka Linda Fugate. "Upala sem, da se bomo zabavali. Njegov nastop je bil zanič," je dodala. "Mislil sem, da nas bo zabaval, pa je ves čas samo nakladal," je povedal Rodney Gagnon.

Ali bo Charlie Sheen že po prvem nastopu odpovedal svojo turnejo, ki naj bi jo izpeljal v 20 mestih, ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.