Magazin > VIP
434 ogledov

'Punca ne izgleda slabo'

Šopek Playboyevih deklet, v katerem sta manjkali Dona Olah in Špela Vozelj.
1/37
Žurnal24 main
Na sinočnji Playboyevi zabavi so že šestič zapored razglasili Playboyevo dekle leta. Laskavi naziv je Saneli Vukalić pripadel že pred dnevi, na tradicionalni zabavi pa ga je tudi uradno prejela.

Dekle meseca novembra je prepričala tako bralce revije Playboy kot tudi urednike ameriške, nizozemske in srbske izdaje Playboya. Ti so se v velikem finalu odločali med Špelo Vozelj in Sanelo Vukalić, vsi pa so se strinjali, da najboljše fotografije pripadajo Saneli.

 
 

Mogoče bom izpadel malo stereotipen, ampak v Playboyu bi si želel videti Mišo Molk.

Borut Omerzel, glavni in odgovorni urednik Playboya

 
Zmaga prišla nepričakovano
Sanela je bila na prvem snemanju izjemno nervozna, a se je kaj kmalu opogumila in stvar izpeljala profesionalno. "Zame je bil velik dosežek že to, da mi je uspelo narediti zares dobre fotke. Zmaga je bila najmanj, kar sem pričakovala." Mariborčanka se želi sedaj posvetiti opravljanju vozniškega izpita, saj je za eno leto v dar dobila Volva C30. Kot novo Playboyevo dekle se bo Sanela bralcem predstavila prihodnji petek, ko bo novo številko Playboya krasila že drugič.

Nepopolna zasedba
Na tradicionalni zabavi smo pogrešali dve kandidatki za Playboyevo dekle; Dono Olah , ki se zaradi službenih obveznosti v tujini ni mogla udeležiti prireditve, ter finalistko Špelo Vozelj, ki je nenadno zbolela. So nas pa zato s svojo prisotnostjo razveselile ostale kandidatke, ki so se borile za naslov Playboyevega dekleta – Andreja Karba , Vlasta Marn , Sara Pirc in Nuša Skala .

Sanela je nasledila Sabino Mali. © Saša Despot

 
Poleg lanskoletnih lepotic, ki so krasile naslovnico Playboya, je bilo na zabavi opaziti tudi mnogo tistih, ki so za potrebe najbolj brane moške revije že odvrgle vse krpice. Nataša Kirn meni, da novo Playboyevo dekle ne izgleda slabo, ob vprašanju, katero Slovenko bi želela videti v Evinem kostumu, pa je nasmejano odgovorila: "Na naslovnici bi raje videla kakšnega Slovenca. Katerega točno ne vem, ampak jih je veliko, ki bi bili primerni." Enako vprašanje smo postavili tudi odgovornemu uredniku Playboya, Borutu Omerzelu . "Mogoče bom izpadel malo stereotipen, ampak v Playboyu bi si želel videti Mišo Molk."

Sicer pa bi si sinočnji gostje najbolj želeli razgaliti še kar nekaj znanih Slovenk. Miša Margan bi slekla kar dve. "Tina Gaber, ali pa Iris Mulej bi bili zanimivi za Playboyevo naslovnico." Sara Pirc , dekle meseca avgusta 2008 in znanka iz Big Brotherja, pravi, da bi več čarov lahko pokazala tudi igralka Maja Martina Merljak . Lanskoletno Playboyevo dekle Sabina Mali pa ne bi veliko izbirala. "Za Playboy bi se lahko fotografirale vse Slovenke, to bi bilo edino fer," je v smehu dejala Sabina.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.