Magazin > VIP
2652 ogledov

Punce, tega Cavazze še ne poznate, stopile se boste!

Mark Jakob Cavazza Banga/ zurnal24.si
Nadobudni slovenski raper Vazz počasi prodira na domačo glasbeno sceno in je še eden iz dinastije Cavazza, ki dekletom verjetno že lomi srca.

Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa in to vsekakor velja tudi za Marka Jacoba Cavazza, gimnazijca, nadarjenega mladega raperja, ki je umetniške in šarmantne gene zagotovo podedoval tudi po očetu Sebastianu Cavazzi

17-letni Mark je bil pred kratkim gost v radijski oddaji Banga hip hop show in dokazal, da je že pravi kralj rim. Priznal je, da o svojem znanem očetu ne rad govori, je pa izdal, da ga je na prvi rap koncert peljal prav on. 

Na Marka pa je več kot ponosen tudi nono Boris Cavazza. Njegova novopečena žena Ksenija je na Facebooku razkrila, kako se je Boris poklonil vnuku: "Poslušal sem te Vazz, Dober kot nikoli, Že znan si naokoli, Tvoj jezik je kar piker, A meni se dopade, Nobenmu nč ne krade, Ker s tvoje glave pade, In se odmota v rime, Ki so pristne, fine, A ploščo bi že kmal Lahko na svetu dal, Nate sem ponosen, Le glej da tak boš tud ostal. NONO"

Komentarjev 5
  • Lavdan 15:05 28.julij 2016.

    Razmetavate s temi olepševalnimi pridevniki, da iz vaših vrstic niso vredni nič.

  • matermila 12:42 28.julij 2016.

    Lahko pa je stvar tudi drugačna: nimate pisati o čem pametnem,si pač izberete glupo temo in nabijate do nezavesti.

  • matermila 12:40 28.julij 2016.

    V bistvu me ne briga,me pa zanima,kolko vam stari plača za en članek o tamladem "lomilcu" ženskih src.Reklama se plača,to mi je jasno,zanima me cena.Tud Ribička verjetno plačuje za članke o njeni kao ful talentirani hčeri.