Magazin > VIP
88 ogledov

Pussycat Dolls: "Iz nas so naredili anoreksične vesoljce"

Pussycat Dolls Profimedias
Pevka nekdanje dekliške skupine Pussycat Dolls je priznala, da so bili časi, ko je pela v skupini, zelo težki.

Skupina Pussycat Dolls, katere članica je bila tudi Nicole Scherzinger, je bila skupina šestih deklet, ki so se profesionalno ukvarjale tudi s plesom. Dekleta so bila velike vzornice najstnic po svetu, saj so bile videti odlično, njihove postave pa zavidanja vredne. No, za popolnimi postavami pa se skriva temna plat zgodbe. Za britanski časopis The Mirror je spregovorila plavolaska Kimberly Wyatt.

"Nenehno sem razmišljala o svoji teži. Producenti so nas imeli nenehno na očeh in skrbeli, da se nismo zredile niti za kilogram. Iz nas so naredili anoreksične vesoljce," je povedala 35-letnica in dodala, da jo zelo skrbi, kako bo z njeno dveletno hčerko, ko bo prišla v najstniška leta. "Na igrišču vsak dan vidim dve devetletnici, ki se pogovarjata o kalorijah. To je grozno!"

Pred tremi leti je o prehranjevalnih težavah spregovorila tudi Nicole Scherzinger, ki je priznala, da je imela bulimijo. "Zaradi težav, ki sem jih imela, sem začela izgubljati glas. Nisem mogla peti na koncertih, ker sem bila prešibka. Spomnim se, da me je nekoč neka asistentka našla na tleh v zaodrju na Malti ali v južni Franciji, ker sem se onesvestila. Bilo me je tako zelo sram, saj sem se resnično trudila skriti bolezen. Bulimija je kot droga. Je neskončen začaran krog," je povedala Nicole leta 2014.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.