Magazin > VIP
2481 ogledov

R Kelly: Zanka okoli njegovega vratu vse bolj tesna

r kelly
Oglasila se je pevčeva hčerka.

R Kellyja so že leta 2002 obtožili spolnega napada na mladoletno osebo, leta 2003 je bil zaradi posedovanja otroške pornografije aretiran. Zaradi napak pri preiskavi so ga pozneje izpustili. Lani pa je zvezdnika tožila 20-letna Faith Rodgers, ki trdi, da jo je spolno napadel in jo okužil z genitalnim herpesom.

Pevcu sta hrbet obrnila Apple Music in Spotify, ki ne promovirata več njegove glasbe, proti njemu pa so se javno izrekli tudi nekateri zvezdniki. Lady Gaga je obljubila, da bo z vseh platform umaknila skupno pesem s Kellyjem.

r kelly Magazin Tako izprijen naj bi bil R Kelly

Sedaj se je oglasila še pevčeva hčerka Joann. Na družbenem omrežju je zapisala, da jo je dogajanje okoli očeta močno prizadelo in da se opravičuje, če je z molkom koga užalila. "Molim za vse družine in ženske, ki so jih dejanja mojega očeta prizadele. Verjemite, tudi mene so. /.../ Vsi, ki me poznajo ali spremljajo, vedo, da z očetom nimam nobenega odnosa,“ je med drugim zapisala in dodala, da so jo prizadeli tudi komentarji, v katerih so žalili njo in njeno družino ter jo pozivali, da bi morala spregovoriti proti očetu. "To moji družini pri zdravljenju ne pomaga. Pošast, s katero me soočate, je moj oče. Vem, kdo in kaj je. Odraščala sem v tej hiši.“

Zapis je končala z zahvalo ljudem, ki so njeni družini v tem času izrekli podporo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.