Magazin > VIP
146 ogledov

Raay bi imel še enega, a čez štiri leta

Raay Marjetka Anže Petkovšek
Glasbenik Aleš Vovk - Raay, ki je v soboto povil drugega sina, je z nami delil občutke po rojstvu.

V soboto zvečer se je družina Vovk povečala za enega člana. Marjetka in Raay Vovk sta namreč povila drugega sina, ki sta ga poimenovala Oskar. "Že pri Vidu sva dobila veliko pozitivnih odzivov, da sva izbrala precej običajno ime. Rekla sva si, da mora biti ime obema zelo všeč, da sva oba takoj za. Ko sva tokrat izvedela, da bo fantek, sva se spet morala oba strinjati in to se je zgodilo samo pri Oskarju," nam je izbiro imena komentiral Raay in dodal, da se mamica in Oskar počutita dobro ter da bosta trboveljsko porodnišnico zapustila čez nekaj dni.

Posebnega navdiha za ime nista iskala, pomembno jima je bilo le, da ni preveč obrabljeno, a kljub temu domače. "Odločala sva se med Oskarjem in Jakom, a se nama je zadnji zdel malce prepogost. Tudi pri Vidu sva imela dve opciji, še Liama," nam je povedal glasbenik.

Tretji čez štiri ali pet let

Glede na to, da sta že prvič povila sina, sta glasbenika malce upala, da bo drugi otrok deklica, a sta se enako močno razveselila še enega fantka. "Lepo je imeti parček. A isti trenutek, ko sva izvedela, da bo fantek, sva že poiskala vse pozitivne stvari. Imela bova dva fanta, ki bosta 'kompanjona'. Če bi kdaj imela tretjega, bi pa izrazito upala, da bo deklica." In kdaj bo to? "Nikoli ne reci nikoli, a ta trenutek ne. Po Vidu sva načrtovala, da bi imela v dveh letih še enega, če pa bi imela še tretjega, bo to verjetno čez štiri, pet let."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.