Magazin > VIP
42 ogledov

Raay in Marjetka poznata spol otroka

Raay, Marjetka Vovk Katja Kodba / Mediaspeed
Bodoča starša le še nekaj tednov loči od rojstva njunega prvega otroka.

Avtor in sodnik v oddaji Misija Evrovozija Raay in njegova žena Marjetka Vovk pričakujeta fantka, nam je razkril Raay. Ime zanj sta zakonca sicer že izbrala, vendar pa za zdaj še ostaja skrivnost.

Marjetka, ki ima rok že čez nekaj tednov, točneje 20. januarja, nosečnost sicer nadvse dobro prenaša in tudi posebnega razvajanja ni potrebovala. "Ni bila težavna nosečnica in je tudi sama želela do konca delati, ker se je dobro počutila," nam je zaupal glasbenik, ki zasluge za njeno dobro počutje pripisuje tudi njunemu zdravemu načinu življenja in prehranjevanja. "V celi nosečnosti ni imela niti dneva slabosti."

Zakonca sta se na malčkov prihod tudi dobro pripravila, in sicer imata večino stvari tako že nakupljenih, pri tem pa sta se navdušila predvsem nad spletnimi nakupovalnicami. "Sva kar malce zasvojena z eno spletno stranjo Babyland, kjer naročava stvari za dojenčka. Ker nimava toliko časa hoditi okrog po trgovinah, so te internetne rešitve zelo priročne," nam je povedal bodoči očka. Poleg tega sta v pričakovanju naraščaja posegla tudi po strokovni literaturi, iz katere sta izvedela  marsikaj poučnega o prihodu njunega malčka. Raay je namreč prepričan, da je dobro kaj izvedeti tudi od drugod, ne samo od mam in šole za starše. Bodoči očka nam je za konec še zaupal, da bo tudi sam navzoč ob prihodu njunega prvorojenca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.