Magazin > VIP
39 ogledov

Racija na Bieberjevem domu

Justin Bieber Reuters
Dom Justina Bieberja so preiskali policisti. Eno osebo so aretirali.

Racijo so policisti izvedli, potem ko so prijeli prijavo, da je Justin Bieber pred nekaj dnevi z jajci obmetaval hišo enega od svojih sosedov. Policija je preiskala njegov dom in pevca v času preiskave pridržala. "Ni bil ne aretiran ne opran krivde," je dejal šerif David Thompson. "Iskali smo stvari, ki bi ga umestile na kraj dogodka."

Po besedah tiskovnega predstavnika šerifovega urada ni šlo za nedolžno obmetavanje z jajci, saj je na hiši, ki je bila tarča napadalcev, za več tisoč dolarjev škode. Kaj je bil povod za incident, ni znano. Ni pa to prvič, da je Bieber prišel v spor s svojimi sosedi.

Aretirali eno osebo

Pri preiskavi pa so policisti vseeno naleteli na nekaj, kar je zbudilo njihovo pozornost. Vsem na očeh so namreč našli kokain, last neimenovanega moškega, ki je bil v času preiskave v hiši. Moškega so že aretirali, pri tem pa poudarili, da aretirani ni Bieber. Aretirali naj bi njegovega prijatelja Xavierja Smitha, ki je zna kot Lil Za.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.