Magazin > VIP
42 ogledov

"Rada sem gola"

Tudi v filmu Operacija Mečarica je Halle pokazala kar nekaj. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Če ste gledali film Bal smrti, veste, da Halle Berry nima težav s kazanjem golote. Pred kratkim je celo priznala, da oblačila rada sleče tudi, kadar kamere niso prižgane.

"Rada sem gola," je voditeljici Ellen DeGeneres v oddaji The Ellen DeGeneres Show priznala 44-letna Halle Berry.

Dodala je, da sicer ni tip človeka, ki se sleče med čiščenjem, se pa lahko zgodi, da jo zasačite v Evinem kostumu, če kdaj slučajno zaidete mimo njene hiše.

Z goloto vsekakor nima težav, obstaja pa vloga, za katero se ne bi slekla niti pod razno – Oprah Winfrey. Kar nekaj časa se je govorilo, da naj bi Halle na platnu upodobila kraljico pogovornih oddaj, v filmu pa naj bi odvrgla krpice. "Ne bom igrala Oprah. Ko sem to slišala, sem bila presenečena, češ 'Hej, Oprah, ali igram tebe? Samo povej mi, ker meni o tem ni nihče povedal ničesar,'“ je povedala. "Ne gre za to, da ne bi hotela igrati Oprah, če bi res snemali film. Le ne vem, kako takšne izmišljotine pridejo na dan."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.