Magazin > VIP
136 ogledov

"Rada si privoščim razvajanje"

tanja skaza
1/4
Mare Vavpotič / Krater Media Agency.
„Kot zelo zaposlena poslovna ženska si rada privoščim tudi malo razvajanja. Prosti čas sicer najraje preživljam z družino, nekaj časa pa potrebujem tudi zase in za kakšen klasični ženski večer,“ pravi letošnja femme fatale.

V Festivalni dvorani v Ljubljani so sinoči razglasili žensko, ki je v očeh bralcev revij založniške hiše Krater femme fatale leta 2014. To je postala Tanja Skaza, direktorica družinskega podjetja Plastika Skaza, vodilnega slovenskega podjetja v predelavi in oblikovanju plastičnih mas.

Letošnjo prireditev je v svojem slogu, polnem sproščenosti in humorja, povezoval Klemen Bunderla, voditelj Radia Aktual in pevec. Letošnjo podelitev sta z uvodno točko odprla mladi pianist Ermin Tkalec in usodna plesalka Eva, ki je občinstvo popeljala v dvorano po čudoviti preprogi iz vrtnic. Fatalni spektakel je z uvodno pesmijo uradno začel Klemen Bunderla, skozi večer pa sta se z novima uspešnicama predstavila vzhajajoči zvezdi Clemens in Alex Volasko, za največ navdušenja pa je poskrbel Jan Plestenjak s čutno klavirsko interpretacijo uspešnice Ona sanja o Ljubljani. Glasbenemu vrhuncu je sledil težko pričakovani vrhunec večera – razglasitev enajste femme fatale.

Delo je njen hobi

Podjetje zmagovalke zaposluje več kot 200 ljudi in je dokaz, da lahko lokalna zgodba postane globalni uspeh! Tanja Skaza kot največji zaklad podjetja izpostavi prav zaposlene, svoje delo pa opiše kot hobi, odlične rezultate svojega dela pa kot posledico. Podjetje Plastika Skaza se lahko pohvali z nazivom "menedžerkam prijazno podjetje", ki so ga v podjetju, kjer je 57 odstotkov žensk na vodilnih položajih, prejeli lani. In kaj nam je Tanja Skaza zaupala kot eno od skrivnosti uspeha? "Kot zelo zaposlena poslovna ženska si rada privoščim tudi malo razvajanja. Prosti čas sicer najraje preživljam z družino, nekaj časa pa potrebujem tudi zase in za kakšen klasični ženski večer."

Za naslov femme fatale 2014 so se sicer potegovale Živa Rogelj v kreaciji Maje Ferme, Damjana Bakarič v kreaciji Nine Šušnjara, Ilka Štuhec v kreaciji Urše Drofenik, Snežana Vukmirović v kreaciji Mirjam Bernard Varga, Andreja Semolič v kreaciji Diane Kotnik Lavtižar, Katarina Matejčič v kreaciji Matevža Faganela in Ane Lazovski, Sanja Modrić v kreaciji Stanke Blatnik, Nataša Berginc v kreaciji Jožice Videnšek in Tanja Skaza v kreaciji Maje Štamol Droljc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.