Magazin > VIP
29 ogledov

Radcliffe najbogatejši mladi igralec

Mladi zaslužkar Daniel Radcliffe. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Na lestvici najbogatejših mladih Britancev Sunday Timesa je med igralci največji zaslužkar Daniel Radcliffe iz filmov o Harryju Potterju.

Daniel Radcliffe se je med najbogatejšimi Britanci, mlajšimi od 30 let, uvrstil na prvo mesto med igralci. Mlada zvezda filmov o Harryju Potterju, ki trenutno nastopa v broadwayskem muzikalu How to Succeed in Business Without Really Trying, je v letih 2009/2010 zaslužil 28,5 milijona funtov oziroma 32,3 milijona evrov. Njegovo premoženje je ocenjeno na 48 milijonov funtov oziroma 54,4 milijona evrov, s čimer se uvršča na skupno peto mesto lestvice najbogatejših mladih Britancev.

Naslednji mladi zaslužkar med igralci je zvezdnik iz sage Somrak Robert Pattinson s premoženjem v vrednosti 32 milijonov funtov oziroma 36,3 milijona evrov. S 30 milijoni funtov oziroma 34 milijoni evrov mu sledi igralka Keira Knightley na desetem mestu.

Na lestvici pa sta se poleg 21-letnega Daniela iz filmov o Harryju Potterju znašla tudi Emma Watson in Rupert Grint, ki si delita 13. mesto s premoženjem, vrednim 22 milijonov funtov oziroma 25 milijonov evrov.

Princa William in Harry sta se zahvaljujoč svoji dediščini po pokojni materi princesi Diani in posestim uvrstila na 11. mesto za Keiro.

Na vrhu seznama najbogatejših mladih Britancev najdemo modnega oblikovalca in kostumografa Thomasa Perssona. Njegovo celotno premoženje naj bi znašalo 700 milijonov funtov oziroma skoraj 794 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.