Magazin > VIP
17 ogledov

Rade osramočen pred Angelino

Angelina Jolie, Rade Šerbedžija, Ivo Josipović Pixsell
Rade Šerbedžija je Angelini Jolie ob njunem prvem srečanju priznal, da ni še nikoli videl nobenega njenega filma.

Igralec svetovnega slovesa Rade Šerbedžija je za srbsko Happy TV priznal, da se je ob prvem srečanju z igralko Angelino Jolie zelo osmešil. Joliejevi je namreč priznal, da si ni še nikoli ogledal nobenega njenega filma, Angie pa je poznala vse njegove filme in pesmi, ki jih je prepeval. Igralka je seveda mislila, da se šali ali se dela neumnega, da bi jo očaral, nato pa izvedela, da si Rade ni ogledal niti svojih filmov.

Ko se je pojavila ideja, da bi Rade zaigral v Angelininem režiserskem derbiju Zemlja krvi i meda, je njegov hollywoodski agent to označil za nemogoče, saj se je igralec že zdavnaj odločil, da ne bo igral v nobenem filmu, ki upodablja vojno v bivši Jugoslaviji. Rade je zaradi tega zavrnil celo Gena Hackmana in Richarda Gera, ki je želel, da bi v filmu Pomlad v Bosni iz leta 2007 upodobil Radovana Karadžića.

Klonil pod Angelininim šarmom

"Sprejemal sem vloge ruskih mafijcev, vendar nikoli nisem želel upodobiti Željka Ražnatovića Arkana ali Radovana Karadžića. Zdaj mi je žal, da jih nisem sprejel. Takrat so bile vojne grozote še tako sveže, da sem se bal, da moji interpretaciji Arkana in Karadžića svetu ne bi bili preveč simpatični," je medijem zaupal Šerbedžija. Vendar nihče na svetu ne more zavrniti Angie, niti Rade. Igralca sta našla skupni jezik, čeprav je bil Rade malce užaljen, saj zvezdnica ni želela poskusiti njegove jagnjetine z žara, ob kateri je nekoč uživala Charlize Theron. Angelina je raje uživala v ribah, saj zelo pazi na svojo postavo.

Angelina je igralca prepričala, da ji je v gostilni odpel pesmi Arsena Dedića in Đorđeja Balaševića in odločitev je padla. Rade je zaigral v njenem filmu, ki bo svetovno premiero doživel drugega decembra in je celo med favoriti za oskarja.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.