Magazin > VIP
5059 ogledov

V zadregi: Še nikoli videni posnetki Mirana Ališiča

miran ališič Youtube
Miran Ališič je bil znan po vročekrvnem komentiranju Formule 1.

Radio Capris je nedavno nazaj gostil nekdanjega komentatorja Formule 1, Mirana Ališiča, ki je bil znan po tem, da se je v svoje delo zelo vživel. Nekateri njegovi vzkliki, kot je "ulala", so postali celo legendarni.

Novinarji radia so simpatičnega voditelja spravili v zadrego, ko so mu med intervjujem zavrteli video, v katerem glavne zvezde niso bili dirkači, ampak on. Tistega dne je bila dirka tako napeta, da je Mirana katapultiralo s sedeža. Ob gledanju posnetkov je bilo Ališiču kar malo neprijetno, njegovi oboževalci pa so bili navdušeni.

"Miran, ne sramuj se! Verjemi, da smo vsi včasih skakali s teboj in se drli pred televizijo! In to predvsem zaradi tebe, ker si nam uspel približati Formulo, kot da bi sami bili tam v enem izmed dirkalnikov!", "Miran Alešič toooop, ga pogrešamo tako s formule kot smučanjem", "Legenda, izgubil sem zanimanje za ta šport, ko so se nehali prenosi na RTV z njim", je le nekaj komentarjev, ki kažejo na to, kako priljubljen je bil Ališič, ki je med svojo lepo kariero v moto športu spletel številna prijateljstva, tudi z dirkači. Zelo dobro se je razumel tudi z Michaelom Schumacherjem. O njegovem zdravstvenem stanju je za naš medij pred časom povedal TO.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio Capris (@radiocapris)

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 10:08 28.november 2023.

    zarad njega sem NEHAL gledat formulo. komentiral je vse samo dogajanja na stezi ne.