Magazin > VIP
17872 ogledov

Rado Mulej besen: Ne morem več poslušati lažnivih izjav

Rado Mulej mediaspeed
Razčistil je z govoricami.

Priljubljeni slovenski igralec Rado Mulej je jezen. Na Facebooku se je odzval na govorice, ki o njem krožijo že nekaj časa in namigujejo, da je jemal droge.

"ZDAJ PA DOVOLJ! To se mi nabira že nekaj let in ne morem več poslušati lažnivih izjav oz. obsodb! Razčistimo enkrat z vselej! LJUDJE MOJI ZLATI, NAJ BO JASNO, NIKOLI V ŽIVLJENJU NISEM POSKUSIL DROGE, razen travo pri sedemnajstih letih in še takrat sem padel skupaj. Očitno je droga kar nekaj ljudem scvrla možgane, da izjavljajo in me obsojajo da sem na drogi. Ne dragi scvrtki, nikoli v življenju nisem poskusil droge, rajši se ubijem, kot da bi poskusil te kretenske substance,“ pravi Mulej, ki meni, da ljudje o njem govorijo neresnice, ker mu zavidajo srečo.

"Vem, kaj vas teži, niste navajeni videti presrečnega, stalno nasmejanega človeka, tak pač sem, imam prelepo življenje, da bi si ga uničeval s temi blesavimi substancami. Pazi to, večkrat sem celo bil v živo obsojen, da smo to itak že skupaj počeli. No, to mi dvigne pritisk, pokvari večer, ker ne morem verjeti kako lahko izjaviš takšno laž,“ je še zapisal in vsem, ki o njem širijo govorice predlaga obisk pri psihiatru.

Mulej še pravi, da se drogirajo le šibki in nesamozavestni ljudje in da se je drogam težko izogniti. "Najbolj pa sem šokiran, kako vsi ti, ki so na kokainu in njem podobnim kretenskim substancam, ne vidijo, da so čudni, da jih zateguje, da se z njimi ni mogoče pogovarjati,. /.../ Kot nekakšni moteni zombiji. Grozno in ob enem žalostno! Živite svoje življenje, mene pa, prosim, ne dajajte v ta koš šibkosti!“

Komentarjev 1
  • SlovenkaLJ 15:25 11.julij 2020.

    Rado najbrz misli, da se nihce ne spomni ko je s Collegiumom vodil maturance in kako je rad posmrkal ta belega. Bil je odlicen primer nesamozavestnega mladenica, ki si je skusal z glasnim govorjenjem in kokainom pomagati da bi mu ...prikaži več bilo lazje. Na tvojem mestu ne bi raje rekla nic, ker prevec ljudi ve resnico. Zgleda pa ni vec popularen in rabi en clanek tukaj. Rado osredotoci se nase in namesto da lazes raje bodi tiho in se ukvarjaj z familijo in svojim lajfom. Zelo slab PR trik.