Magazin > VIP
53 ogledov

Rado na drugem koncu šanka

Rado Mulej mediaspeed
Igralec Rado Mulej jutri zvečer pripravlja odprtje svoje nove restavracije Reševalec Mile, v kateri tudi redno poprime za pladenj.

Rado Mulej se že veseli jutrišnjega večera, ko bo tudi uradno odprl svojo restavracijo Reševalec Mile, ki stoji v bližini kliničnega centra. Ravno od tod simpatičnemu igralcu tudi ideja za ime lokala. "Če je v bližini klinični center, pa je tu reševalna postaja, kjer rešujemo želodce ljudi s hrano," se pošali Rado.

Restavracija je sicer odprta že dva meseca in Rado v njej tudi sam redno streže svojim gostom. Zadovoljen je, da so med njimi tudi reševalci, saj ta poklic "izjemno izjemno cenim". "Ti fantje in dekleta so izpostavljeni nenehni nevarnosti in zelo spoštujem njihovo delo," pravi novopečeni gostinec.

Rado, ki že vse življenje večinoma jé zunaj, pa se na račun svojega preskoka v gostinski posel nasmeje: "V bistvu sem v gostinskem poslu že vse življenje, le da z druge strani šanka." Vendar pa obenem še vedno ostaja zvest igranju in poleg svoje vloge gostinca redno opravlja tudi svoje igralske dolžnosti v Špas Teatru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.