Magazin > VIP
41 ogledov

Radolfi zabil, a žal izgubil

Radolfi s svojim managerjem Danijelom Koletićem
1/9
Žurnal24 main
V Ljubljani se je v nogometu poleg naših estradnikov pomeril hrvaški pevec Davor Radolfi, ki je slavil zelo lep gol. Potrebno je omeniti tudi, da so se vipovci borili do zadnjega daha.

Pretekli vikend je bilo v prestolnici še posebno vroče, saj so se v nogometu pomerili estradniki. Za VIP ekipo je med drugimi zaigral tudi hrvaški pevec Davor Radolfi, ki nas bo naslednji mesec razveselil z izdajo novega, že 15 albuma, ki bo vseboval kar 25 skladb, v počassitev njegove 25 letne kariere. Poleg Radolfija so VIP ekipo sestavljali Robi in Miky iz skupine Victory, igralec Miha Brajnik, Dejan Duranovič in Tomaž Vnuk. Pomerili so se pomerili proti ekipi BTC.

Vipovci so se borili do zadnjega daha, še posebno lep gol je zadal Davor Radolfi. A žal je je bila skupina za las premagana s 4:3 iz strani izzivalne ekipe. Sledilo je še fotografiranje z oboževalci in radijsko ekipo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.