Magazin > VIP
203 ogledov

Raje bi drugo kot Tanjo Žagar

Blaž Švab in Tanja Žagar mediaspeed
Pevec ansambla Modrijani Blaž Švab, ki je že tri leta samski, naj bi se ogrel za večno zapeljivko Tanjo Žagar, a pravi, da temu ni tako.

Blaž Švab, pevec ansambla Modrijani, se rad šali in nič drugače ni bilo tudi, ko je skozi ključavnico med preoblačenjem kukal v garderobo Tanje Žagar. "Pa ne samo Tanji, tudi drugim (smeh). Sem pa na enem izmed koncertov res za šalo kukal skozi ključavnico. Pri meni je vse možno, čeprav to ne bi bilo potrebno, bi lahko kar vstopil (smeh). Tanja je zelo luštna punca in seveda mi je všeč, vendar je ne osvajam. Je pa res, da se veliko druživa, poznamo se že sto let, saj smo pogosto skupaj nastopali. Oba veliko govoriva in se zabavava, vendar z njo nimam nobenih resnih namenov. Mi je pa sicer katera druga pevka zelo všeč in bi z njo rad imel zelo resne namene, vendar …" je skrivnosten Blaž, ki nam imena pevke ni želel izdati.

Edini samski Modrijan naj bi imel zelo visoke kriterije, govorilo pa se je tudi, da išče lepo dekle in ne dobre po srcu, vendar Blaž pravi, da temu ni tako: "Fino je, če je lepa, vendar sem socialni delavec, kar pomeni, da dam veliko na osebnost človeka in o tem tudi veliko vem. To mi je ključno, brez tega ni nič, rad imam pametne ženske. Sem zelo izbirčen, zato sem tudi že tri leta samski. Vse moje punce so imele končane po dva ali tri fakultete, to mi je všeč."

Komentarjev 1
  • markus 12:48 07.april 2013.

    Modrijani so kul kot ansambel, ampak kot osebnost pa očitno tale Blaž ni ravno kul, vsaj, če je ta njegova izjava resnična. Ima kar (pre)visoke kriterije. Misli, da če ve skakati po odru in tudi kaj zapeti, da lahko zviša ...prikaži več kriterije glede žensk v nebo. Blažek, Blažek, najprej sebe poglej, dobro poglej, pa ti povem, da nisi ne vem kakšen "mačo", ki bi ga ženske kar iskale. Če te iščejo, te zaradi poznanosti in evrčkov. Tako pač to je. Čista realnost.