Magazin > VIP
16 ogledov

Rak je čedalje močnejši

Farrah Fawcett Žurnal24 main
Farrah je bila lani zelo odločna in samozavestna, da je kruta bolezen ne bo premagala. Vendar jo je znova prikovala na bolnišnično posteljo.

Igralki Farrah Fawcett so leta 2006 diagnozirali raka na črevesju. 62-letna igralka se je vztrajno borila in po vseh kemoterapijah in agresivnih alternativnih zdravljenjih premagala raka. Leta 2007 se je bolezen vrnila, a je bila igralka znova močnejša. Po zadnjih podatkih, pa naj bi bila Farrah znova hospitalizirana.

Charlijev angelček je prava borka
Farrah Fawcett, ki je bila v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja največji seks simbol, se znova bojuje proti raku na črevesju. 62-letna igralka se je večino časa zdravila v Nemčij, saj naj bi ji tam omogočilči alternativne metode, ki so v ZDA prepovedane. Čeprav so ji zdravniki že dali zeleno luč, da so raka odstranili, se je le ta kar hitro vrnil. Bivša Charlijeva vohunka, je bila videti zelo slabotno po vrnitvi z Nemčije.

Najbolj grozljivi trenutki Farrahinega zdravljenja, so bili tudi posneti in sicer za televizijski dokumentarec, A Wing And A Prayer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.