Magazin > VIP
127 ogledov

Rak na jajčnikih?

angelina jolie Profimedias
Angelino Jolie je poklical zdravnik in ji sporočil, da mora priti na pregled. Na podlagi pregleda krvi je opazil, da ima veliko možnosti za raka na jajčnikih.

Igralka Angelina Jolie je takoj po prejetem klicu zdravnika poklicala svojega moža Brada Pitta. Povedala mu je, da mora na pregled in da se bo odločila za odstranitev jajčnikov, če bo test pozitiven.

"Prestajala sem, kar si lahko samo predstavljam, da je prestajalo že na tisoče žensk," je zapisala 39-letna zvezdnica."Samo sebe sem bodrila, da moram biti močna, da moram ostati mirna in da ni razloga, zakaj tega ne bi preživela in videla odrasti svojih otrok ter spoznati svoje vnuke."

Angelina je o svoji izkušnji napisala manjši dnevnik, ki ga je objavil New York Times. Napisala je, da je obiskala zdravnico, ki je pomagala njeni mami, ko je zbolela za rakom na jajčnikih. Čeprav jo je najprej malce zagrabila panika, se je kasneje umirila in hitro razumela, kaj mora narediti v najhujšem primeru. "Zelo lepo je, ko se zaveš, da veš, kaj moraš narediti. Veš, zakaj živiš in kaj je pomembno v življenju. To spoznanje je zelo pomirjujoče," je zapisala mama šestih otrok.

Angelina je opravila še en test, ki je pokazal, da rakavih celic ni. Kot je povedala zdravnica pa je tveganje zelo veliko in ker je igralka kandidatka za odstranitev jajčnikov, sta se skupaj odločili, da je najpametnejša odločitev operacija. Na enem od jajčnikov so opazili tumor, vendar ta zaenkrat še ni bil rakotvoren.

Pred dvema letoma, ko je je imela operacijo dojk, je povedala, da ima v načrtu tudi operacijo jajčnikov, saj noče tvegati svojega življenja."Mama je zaradi raka na jajčnikih umrla pri 49. letih, sama sem stara 39. Vesela sem, da otroci ne bodo izgubili mame tako kot sem jo jaz."

Komentarjev 5
  • marabunta 20:25 24.marec 2015.

    nehajte bluzit, ženska se je preventivno zavarovala, ker ima slabe izkušnje z rakom v družini,..... pa itak že ima otroke in ne "rabi" več jajčnikov... "bolje spriječit nego lječit"

  • URIAH HEEP 16:55 24.marec 2015.

    Ma se ta lahko živi tudi brez možganov.S svojimi dejanji redno dokazuje, da jih nima.Kar ima je itak dobila od sluzastih hollywoodskih pederajskih direktorjev, producentov in lezbač v zameno za muco.Zraven moraš pa še dušo hudiču prodati, ...prikaži več da pa vse to lahko prenašaš te pa s drogo filajo...To ti je hollywood.

  • Papaja Popi 14:44 24.marec 2015.

    To pomeni.Doktor te pokliče in ti pove, da je velika možnost, da za raka na možganih in ti odstrani del možganov.