Magazin > VIP
4033 ogledov

Rak v 4. stadiju: Ganljivo sporočilo Shannen Doherty

shannen doherty Profimedia
Moč ji daje delo, ki ga ljubi.

Zvezdnica serije Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, je februarja lani za ABC News razkrila, da se spet bori z rakom, tokrat v četrtem stadiju. Prvič so bolezen (rak na dojkah) pri njej odkrili leta 2015.

Igralka je sedaj spet spregovorila za ABC, in sicer za oddajo Nightline, za katero je povedala, kako pomembno ji je delo in da rak ni upočasnil njenega tempa. Ta mesec bosta izšla kar dva filma, v katerih je dobila vlogo - "Dying to Belong" in "List of a Lifetime“. "Veliko ljudi, ki imajo raka v 4. stadiju, preprosto odpišejo, ker se predvideva, da ne morejo delati. To ne drži. Želela bi si, da bi se ljudje otresli te miselnosti in nam dali priložnost, da jim pokažemo, da se motijo,“ je dejala zvezdnica, ki je obljubila, da se bo do zadnjega dneva borila za svoje življenje. "Mož pravi, da nihče ne bi uganil, da imam raka. Ne pritožujem se, o njem ne govorim veliko,“ je že pred časom povedala in dodala, da ni sestavila seznama stvari, ki jih želi pred smrtjo doživeti, ima pa seznam ciljev ... "Morda bom živela dlje kot nekdo, ki je popolnoma zdrav. Tega nihče ne more napovedati,“ je še dejala. 
 

Komentarjev 1
  • sam1 13:43 06.oktober 2021.

    Vemo,da je neozdravljivo bolna,saj sama nenehno s svojimi sporočili odhaja iz tega sveta in se poslavlja,po drugi strani pa trdi,da ona ne govori o svoji bolezni......