Magazin > VIP
31 ogledov

Rakava bolnica povabila igralca na zmenek

Lindsey Miller, Joseph Gordon-Levitt Youtube/Flynet
Neka rakava bolnica je bila tako navdušena nad likom rakavega pacienta , ki ga je upodobil Joseph Gordon-Levitt v filmu 50/50, da se ga je odločila kar prek Youtuba povabiti na zmenek.

Joseph Gordon Levitt je s svojo upodobitvijo rakavega bolnika v filmu 50/50 navdušil na milijone gledalcev, še posebej pa je naredil vtis na Lindsey Miller, ki so ji lani diagnosticirali raka na trebušni slinavki. Tako se je odločila za drzno potezo in je igralca prek videa, ki ga je objavila na Youtubu, povabila na zmenek. "Ko sem videla Josepha Gordon-Levitta v tej vlogi in nato brala oziroma gledala še njegove nadaljnje intervjuje o filmu, sem pomislila: On razume, pa še srčkan je. Spraševala sem se, ali bi lahko kje naletela nanj," je zapisala 26-letnica na svojem blogu. "Vendar je kljub temu, da živim v LA-ju, skoraj neizvedljivo, da bi ga našla. Mogoče mi lahko pri tem pomaga YouTube." Svojo odločitev pa je še dodatno utemeljila: "Življenje je kratko, torej zakaj ne?"

V svojem povabilu na zmenek Lindsey nagovarja igralca: "Čeprav sem videti zdrava, so zmenki zame malce težavni, saj ne znam najbolje pojasniti, kaj se dogaja z mano. Vendar sem se odločila začeti spet hoditi na zmenke in rada bi, da bi bil moj prvi zmenek s tabo." Mladenka pa ni zahtevna: "Že skodelica kave s tabo bi me osrečila."

Joseph je v filmu 50/50 odigral vlogo 27-letnega radijskega producenta Adama Lernerja, ki izve, da ima velik tumor na hrbtenici. Komedija je polavtobiografska zgodba Willa Reiserja, ki je tudi sam prestal izkušnjo z rakom pri le 24 letih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.