Magazin > VIP
16 ogledov

Raper Jay-Z ima skrivnega sina

Beyonce, Jay-Z Flynet
Raper Jay-Z naj bi imel devetletnega sina, ki ga je ves čas skrival pred javnostjo. Njegovi mami Shenelle Scott naj bi celo plačal 700 tisoč evrov za molk.

Po tem, ko je Salma Hayek odkrila, da ima njen soprog sina z Lindo Evangelisto, je pevko Beyoncé doletela enaka usoda. V javnost je namreč prišla novica, da ima njen mož Jay-Z devetletnega sina, ki ga je spočel z manekenko Shenelle Scott. 41-letni raper ji je celo plačal za molk, ves čas pa za sina plačuje tudi preživnino in ga stalno obiskuje.

Novico je medijem razkril Shenellin tast in dodal, da vsi vedo, da je njegova snaha spala s slavnim raperjem. "Moj sin je vedel, da otrok ni njegov, a ga je vseeno sprejel. Pred tem je opravil test očetovstva in njegovi sumi so bili potrjeni. Vsi smo takoj vedeli, kdo je njegov pravi oče," je za ameriški tabloid Star povedal Jerard Andrews. Razkril je še, da je deček "na las podoben Jay-Z-ju" ter da je zvezdnik Shenelle plačal 700 tisoč evrov za molk. "S tem denarjem je kupila hišo v Trinidadu, kjer živi z družino."

Vest o otroku naj bi zelo pretresla Beyoncé, ki je z Jay-Z-jem poročena tri leta. A vir trdi, da se je po navalu jeze že pomirila in sprejela moževega sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.