Magazin > VIP
29 ogledov

Raper obtožen napada na fana

Lil Wayne je izdajo albuma Rebirth prestavil že šestkrat. (Foto: Universal Music Žurnal24 main
Raper Lil Wayne se je znova znašel pod obtožbami zaradi domnevnega napada.

Raperjev "veliki oboževalec" Alfredo Marino je za TMZ povedal, da je 3. maja opazil raperja Lila Wayna na rolki in pristopil k njemu, da bi ga prosil za fotografijo, vendar ga je Weezy zavrnil. Zatem je poskusil iz svojega avta vseeno skrivaj ovekovečiti svojega najljubšega glasbenika, vendar njegov poskus ni ostal neopažen in je zvezdnika precej razburil. Po Marinovih besedah naj bi namreč Wayne s svojim spremstvom prišel do njega in mu začel groziti: "Ali ne veš, da bi bila dovolj le ena beseda in bi te eden od teh zaf**ancev resno sf****?“ Zatem naj bi ga od zadaj udarili z rolko, zaradi česar je padel na tla in se udaril v glavo. Pri tem naj bi utrpel pretres možganov in vrtoglavico.

To sicer ni prvič, da se je Wayne znašel pod tovrstnimi obtožbami – raper in njegovo spremstvo naj bi namreč že aprila napadli nekega fotografa.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.