Magazin > VIP
30 ogledov

Raper osumljen pretepa nosečnice

The Dream EPA
Newyorški policisti sumijo raperja, ki je znan pod umetniškim imenom The Dream, da je udaril, brcnil in davil svoje nekdanje dekle v času nosečnosti.

Ameriška spletna stran TMZ poroča, da The Dreama išče policija. Sumijo ga namreč, da je bil nasilen do svojega nekdanjega dekleta Lydie Nam, ko je bila noseča. Raper se je že odzval na te obtožbe in dejal, da gre za laži.

A sodeč po policijskih dokumentih se je incident zgodil aprila lani v hotelu Plaza, le tri mesece preden je Lydia rodila njunega sina. Sicer ni znano, zakaj se je zgodil pretep in ali je Lydia poiskala zdravniško pomoč, a iz neznanega razloga je napad prijavila šele novembra. Policisti so za spletno stran povedali, da so zvezdnika, čigar pravo ime je Terius Nash, zdaj poklicali na zaslišanje. Zakaj so potrebovali skoraj pet mesecev, ni znano.

Da gre za lažno prijavo, so prepričani tudi prijatelji raperja, ki pravijo, da Lydia to počne zgolj zato, da bi ji podaljšali vizo za ZDA. Žal pa pretekla dejanja govorijo Lydii v prid, saj je bil The Dream nekoč že aretiran zaradi nasilja nad njo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.