Magazin > VIP
12870 ogledov

Rasema iz Ljubezni po domače dala priložnost staremu snubcu

rasema begulić Facebook
Na mladega ljubimca že skoraj pozabila.

O srčnih težavah simpatične Ljubljančanke Raseme Begulić smo že večkrat pisali.

"Ne morem povedati, kako trpim. Vsak dan ga objokujem. Tega ni možno opisati z besedami. Želim si, da ga še enkrat vidim, potem pa lahko takoj umrem,“ nam je še marca tarnala Rasema Begulić, znana iz šova Ljubezen po domače, ki svojega 25 let mlajšega ljubimca ni mogla pozabiti, čeprav jo je eno leto varal!

Njenega žalovanja je sedaj skoraj konec. Rasema pravi, da se počuti že mnogo bolje in spet pridno hodi na zmenke. Pred kratkim jo je presenetil moški, ki jo je osvajal že leta 1999, ko je delala v kavarni Amadeus. "Še vedno hodim k bivšemu šefu na kavo. Enkrat je tam bil tudi on in natakarico je vprašal, ali sem to res jaz. Jaz se ga ne spomnim. Natakarica mu je dala mojo številko in kar en teden sem oklevala, ali bi se z njim dobila ali ne, čeprav sva lepo klepetala. Na koncu sem pristala na zmenek,“ je za naš medij povedala Rasema, ki pa se žal ni zaljubila, nad ljubeznijo pa kljub razočaranjem ne bo obupala.

Maja je že kazalo, da so se ji nasmehnile ljubezenske zvezde. Vanjo se je do ušes zaljubil sedem let mlajši Srb Goran, ki jo je nosil po rokah. Rasema na žalost takrat še ni bila pripravljena na ljubezen ... "Nisem čutila kemije. Moram preboleti staro zvezo, sicer ne bo šlo. Vem, da bi mi Goran dal vse, a enostavno ne gre. Nočem izkoriščati njegove radodarnosti. Na sebi varčuje, meni pa daje. Nisem takšna.“

Z Milanom, za katerega se je potegovala v šovu Ljubezen po domače, a jo je izločil in dal priložnost Ireni, nista več v stikih. "Na Milana nikoli ne pomislim. Ne vidim se več v njegovi družbi,“ pravi Rasema.

 

Komentarjev 4
  • nena5 20:12 14.november 2020.

    Ko zenska pri teh letih nima narejene cistke v glavi...

  • peter3 09:26 14.november 2020.

    Rasema je zelo lepo Lublansko ime, ni kaj.

  • peter3 09:18 14.november 2020.

    Kdaj boste zaceli pisati, da je zemlja ploscata ? Ne vem, ce gre se globje od tega podna.