Magazin > VIP
70921 ogledov

Rasema iz šova Ljubezen po domače ljubi 25 let mlajšega moškega

rasema
Čeprav z njo ne ravna, kot se spodobi, mu ostaja zvesta.

Rasema je v šovu Ljubezen po domače že dvakrat iskala ljubezen, predlani pri Tomažu, letos pri Milanu. Oba kandidata simpatični upokojenki nista dala možnosti, kar pa ne pomeni, da je Rasema sama.

Ljubljančanka je v zvezi s 25 let mlajšim moškim, in to že osem let. A njuna ljubezen ni popolna. Pred enim letom jo je njen izbranec namreč prevaral in zapustil. Januarja se je spet vrnil k njej. "Ker me je prevaral, sem šla v ta šov. Sedaj se je vrnil. Nisem mu še oprostila, tudi zaupati mu ne morem več. Kdor enkrat vara ... Sem pa nanj navezana, imam ga rada,“ je za Žurnal24 povedala Rasema in dodala, da ne ve, kaj bi naredila, če bi se zgodba še enkrat ponovila.

Golobčkoma težave predstavlja tudi njegova družina. Njen izbranec je po rodu Albanec in družina želi, da se poroči in ima otroke, zato ljubezni z mnogo let starejšo žensko ne podpirajo.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 6
  • sebastjan47 14:21 14.junij 2019.

    Rasema je ena izmed mnogih slamnatih nevest navideznih porok. Morala bi se znajti v kazenskem postopku zaradi "lažne poroke", s katero si je državljan Kosova z dovoljenjem za bivanje v Sloveniji dobil vstopnico za Evropo. Ni šlo za poroko iz ...prikaži več ljubezni, temveč za plačilo, da je kasneje izginil iz Slovenije v Nemčijo.

  • ema65 17:00 13.junij 2019.

    Pa kam pelje ta svet a je ta ženska normalna kako je ni sram tam pred kamerami jokala tu pa je imela moškega doma ki ji je lahko sin kako je ni sram a se daje v javnost da se ...prikaži več ji ljudje smejijo katastrofa a nima nič sramu

  • Polhar 16:27 11.junij 2019.

    Kokoš! Pokvarjena do konca!