Magazin > VIP
192 ogledov

Raul se je oglasil Žani

Žana zadeve ne želi več komentirati. (Foto: Borut Midlil/Mediaspeed.net) Žurnal24 main
Raul Julia-Levy, ki je menda pevko Žano snubil za vlogi v dveh hollywoodskih filmih, se je pevki spet oglasil na Facebooku.

Po večdnevnem pisanju medijev, da so pevko Žano Povše prek socialnega omrežja Facebook potegnili za nos, saj naj bi ji igralec Raul Julia-Levy obljubil vlogo v dveh filmih, v katerih naj bi zaigrala ob Wesleyju Snipesu, Jeanu Claudu Van Dammu in Tomu Cruisu, se je Julia-Levy pevki končno le oglasil.

Igralec in producent, ki je menda opravil intervju s Tjašo Kokalj in se z Žano dogovarjal o podrobnostih snemanja filmov, naposled pa od vsega skupaj odstopil, ker mu menda ni bila všeč njegova fotografija, ki jo je objavila revija Obrazi, Žana pa se v tožbe ni hotela spuščati, je pevko na Facebooku naslovil s prijateljico in v svojem zapisu potrdil, da je Žana še vedno v igri za snemanje filma Havana Heat.

Žana je njegovo objavo na svojem Facevook profilu odstranila, na naše vprašanje, ali še vedno potekajo dogovori za snemanje omenjenega filma, pa ni hotela odgovoriti. "Ne dajem izjav za medije," je bila kratka. Ali bomo pevko kljub vsemu videli v pravi hollywoodski akciji, bo pokazal čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.