Magazin > VIP
2004 ogledov

Raven trebušček: To svetujejo zvezdnice, ki so že praznovale abrahama

American Music Awards, gwen stefani Žurnal24 main
Ne, ni vam treba najeti fitnes trenerja in tudi strokovnjaka za prehrano ne.

Pevka Gwen Stefani svojih 52 let odlično skriva. Koža na njenem obrazu je gladka in sijoča, njeno telo pa se lahko kosa s telesi dvajsetletnic. Kaj je njena skrivnost? Pevka na dan zaužije le 1200 kalorij. "Za kosilo in večerjo je lososa, piščanca in zelenjavo, zjutraj pa jajca, proteinske napitke ali ovseno kašo,“ je razkril njen fitnes trener. Zvezdnica se ogljikovim hidratom ne odreka, se jim pa zvečer izogiba.

Jennifer Aniston | Avtor: Profimedias Profimedias

Tudi 52-letna Jennifer Aniston ima svoje skrivnosti. Lepotica prisega na prav poseben prigrizek, ko jo popade želja po sladkem -  zamrznjeno sveže rdeče grozdje. Zjutraj igralka ponavadi uživa v smutijih, veliko se tudi giba. Ukvarja se z boksom in jogo. 

Gwyneth Paltrow | Avtor: Profimedias Profimedias

Gwyneth Paltrow bo letos stara 50 let. Na njen trik za raven trebušček menda prisegata tudi  Victoria Beckham in Elle Macpherson. "Ljubim kopeli v slani vodi. Poživijo moje mišice in iz telesa odvajajo odvečno vodo. Moj trebuh je po taki kopeli bolj raven.“

Halle Berry | Avtor: Profimedia Profimedia
Fantastično je videti tudi 55-letna Halle Berry. "Ne potrebuješ dragega fitnes studia, le dnevno sobo, vrt ali drug prostor ter steklenico vode,“ je nekoč povedala igralka, ki prisega na plank. Znano je tudi, da se Halle drži keto diete in da trenira borilne veščine. 

Monica Belluci (57) je ponosna na svoje obline in fit telo. Italijanka svojo postavo vzdržuje s plavanjem (štirikrat na teden).

vincent cassel, monica belluci | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.