Magazin > VIP
28 ogledov

Razburjenje po televizijskem intervjuju Trumpovih

Donald Trump, Melania Trump, Ivanka Trump Profimedias
Na socialnih omrežjih so se sledilci družine novega predsednika Amerike razburili zaradi zapestnice, ki jo je je Trumpova imela na prvem televizijskem intervjuju.

Modna oblikovalka Ivanka Trump, starejša hčerka Donalda Trumpa, je na prvem televizijskem intervjuju svojega očeta nosila zapestnico, zaradi katere je sprožila val ogorčenja. Ne samo, da je na intervjuju nosila zapestnico iz svoje kolekcije nakita, ampak so njeni tiskovni predstavniki na to opozorili tudi z uradnim medijskim sporočilom.

Naslednji dan je namreč njeno podjetje izdalo uradno medijsko sporočilo, ki so ga poslali novinarjem, v katerem so zapisali: "V priponki slika Ivanke s prvega intervjuja, kjer nosi svojo najljubšo zapestnico iz kolekcije Metropolis. Delite to s svojimi strankami oziroma bralci in seveda, pišite, če imate kakršnakoli vprašanja." Preprosta zlata zapestnica, ki jo je izbrala Ivanka, stane kar 10 tisoč dolarjev. Sporočilo je na Twitterju objavila ena od novinark.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 15:11 16.november 2016.

    Kdo jih je prisilil , da ji snemajo zapestnico na roki ! Nobeden! A zdaj naj bi pa državniki hodili bosi in goli , če imajo v lasti svojo znamko oblačil , ker jo po vašem ne bi smeli nositi ...prikaži veči ! Pa če so že USA-jevci ubrisani v glavo , dejte no mal potresti z vašo betico , predno prenašate traparije. Bilo bi pa res neprimerno , če bi npr. nosila majico in na njej veliko reklamo za katerokoli podjetje !

  • mph 13:34 16.november 2016.

    Se strinjam in kaj, če je izkoristila za promocijo?

  • kapibara 09:51 16.november 2016.

    Pa saj ni ukradla - poneverila ta denar.. ali ga pa vzela iz kakega dobrodelnega sklada.. !!