Magazin > VIP
55395 ogledov

Razburjenje: To si je Melania privoščila tik pred odhodom

melania trump Profimedia

V navadi je, da odhajajoča prva dama ob slovesu osebju pusti kratka poslovilna pisemca. To je storila tudi Melania Trump, a jih za razliko od preteklih prvih dam ni napisala sama, ampak je to delo naložila pomočniku, trdita vira. Pisma približno 80 osebam, napisana v njenem imenu, je nato le podpisala in s tem kritikom dala novo kost za glodanje.

Po poročanju Expressa je uporabnik Twitterja zapisal, da ga Melanijina poteza ne preseneča, nekdo drug pa je pripomnil: "Seveda je to storila, saj je vendarle Trumpova.“ Komentatorji pravijo tudi, da je s tem pokazala, da ne "ceni malih ljudi“ in spomnili, da Jill Biden ni povabila v Belo hišo in ji jo razkazala, kot veleva tradicija. "Melania se je spet pokazala kot lena in prazna manekenka, kar je že od nekdaj,“ so se še jezili na spletu.

Lepotico so nazadnje kritizirali pred nekaj dnevi, ko se je več dni po nemirih v Washingtonu le oglasila, a svoj govor izkoristila za tarnanje. Potožila je namreč, da so ta incident izrabili za napad nanjo.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.