Magazin > VIP
13401 ogledov

Razdrta zvezdniška zaroka: Na dan prihajajo žalostne podrobnosti

demi lovato, Max Ehrich Profimedia
Zato je pevka razdrla zaroko z igralcem.

Pretekli teden se je razvedelo, da je pevka Demi Lovato razdrla zaroko z igralcem Maxom Ehrichom, s katerim je bila pol leta v zvezi.
Četudi se je najprej govorilo, da je bil za konec zveze kriv prenatrpani urnik in tudi razdalja, pa očitno ni tako. Kot je povedal vir blizu zvezdnici, je Max igral umazano igro. Zvezdnico, ki jo pozna ves svet, naj bi le izkoriščal, da bi pospešil svojo kariero. "Za Demi je bilo zelo boleče, ko je spoznala, da Max nima čistih namenov,“ je za People povedal vir. Demi naj bi bilo kljub temu zelo hudo, ko je razdrla zaroko.

Lepotica naj bi se sicer počutila že bolje. Svojo žalost je, kot kaže, predelala v skladbi Still have me (Še vedno imam sebe, op. avt.).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Still Have Me” out now on all platforms 🤍

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Kdo laže?

Max je sicer po koncu njune zveze izjavil, da je za žalostno novico izvedel iz medijev in da ima za svoje trditve priče. Pevkin tabor je njegove besede zavrnil. "S temi trditvami se oklepa pozornosti. Njena družina je prepričana, da je nor, ona pa si je oddahnila, da je sprejela to odločitev,“ je povedal vir.

Komentarjev 1
  • Boris 14:53 02.oktober 2020.

    Ja, ker skladbo je mogoče spisat, pripravit, oddelat, obdelat in objavit, kot kaže, v zelo kratkem času.