Magazin > VIP
145 ogledov

"Razgaljene" zvezdnice grozijo Googlu

Jennifer Lawrence FameFlynet
Zvezdnice, katerih gole fotografije so pricurljale na net, so najele odvetnika, ki je vložil tožbo proti spletnemu velikanu Google.

Odvetnik Marty Singer je v pismu šefu Googla Larryju Pageu zapisal, da Google ni želel umakniti fotografij s spleta. Razlog vidi v tem, da Google s tem kuje dobiček. Katere zvezdnice zastopa, poimensko ni razkril, šlo pa naj bi za več kot ducat oseb. Kot posledica neetičnega vedenja bi tako Google lahko doletelo plačilo več kot sto milijonov dolarjev visoke odškodnine. 

Tiskovni predstavnik Googla je dejal, da so v roku nekaj ur umaknili na deset tisoče spornih fotografij in zaprli več sto računov. "Internet se uporablja za veliko dobrih stvari. Kraja zasebnih fotografij posameznikov ni ena od njih,“ je še povedal.  

Med zvezdnicami, katerih fotografije so se znašle na spletu, so Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kim Kardashian, Mary Kate Olsen, Mary Elizabeth Winstead, Rihanna, Gabrielle Union, Hayden Panettiere, Kaley Cuoco, Hillary Duff, Cara Delevingne, Ariana Grande in Kirsten Dunst.   

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.