Magazin > VIP
229 ogledov

Razgaljeni za koledar

Katarina Benček in Doroteja Premužič
1/2
C.C.
Domači lepotici in podjetnici tudi letos zapeljujeta z vročega koledarja.

Katarina Benček in Doroteja Premužič, šefinji Diamantk, tudi letos razveseljujeta s koledarjem, ki sta mu nadeli ime Gentelmen prefer blondes (Gospodje imajo raje blondinke). Lepotički letos  domišljijo burita sami in ne v družbi svojih varovank, v koledarju pa se skrivata tudi fotografiji, na katerih sta Doroteja in Katarina odložili skoraj vse krpice.

"Letos sva malo za spremembo na koledarju sami, saj so vsi pričakovali nekaj podobnega kot lani in predlani," pravi Katarina, o poslovnih novoletnih ciljih pa izdaja: "Vedno si postaviva nove cilje. Seveda še vedno delati hostesna dela ter posredovati modele, imava pa še dva nova projekta, za katera upava, če bo vse po sreči, da bosta letos realizirana. Ne bi pa še točno izdali za kaj gre."

Novo leto pa se za podjetnici ni začelo le delavno, temveč uspehe žanjeta tudi na zasebnem področju, obe sta namreč sveže zaljubljeni. In kje sta podelili prvi silvesterski poljub? "Doroteja je praznovala v Benetkah, jaz pa sem ostala kar v Ljubljani, ker novim letom pripisujem vedno manj pomena," je še izdala Benčkova.

Komentarjev 2
  • Oseba_ 12:18 06.januar 2013.

    bljak

  • ježek 12:02 06.januar 2013.

    podjetnici pa sta ja....