Magazin > VIP
26 ogledov

Raziskujejo, zakaj Ozzy še živi

Raziskave Ozzyjevega telesa stanejo 27 tisoč dolarjev, kar je približno 22 tisoč Žurnal24 main
Ozzy se z alkoholom opija že od otroštva, zato se znanstveniki sprašujejo, kako to, da je legendarni rocker sploh še živ.

Ozzy Osbourne je po steklenici alkohola posegel že pri osmih letih. V svojih najlepših letih je svoja jetra uničeval s štirimi steklenicami cognaca na dan, se opijal s koktajli, jemal kokain, amfetamine, mofrij in heroin. Zlomil si je vrat, trpel za epileptičnimi napadi, po nesreči z motorjem pa je bil osem dni v umetni komi.

Nekdanji frontman skupine Black Sabbath je tako postal središče znanstvenih raziskav, ki bodo njegove gene preučili do potankosti. "Ljudi je treba preučevati na podlagi ekstremnih medicinskih odkritij,“ je dejal Nathan Pearson, eden izmed znanstvenikov raziskovalnega podjetja Knome.

Osbourne se raziskave svojega telesa ne brani. "Sem medicinski fenomen. Svoje telo bom moral darovati za javno dobro," je ponosno izjavil Ozzy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.