Magazin > VIP
23 ogledov

Razjezili so jo hekerji

Lady Gaga FameFlynet
Lady Gaga je predčasno objavila novi singel Applause, potem ko je na splet predčasno pricurljalo več odlomkov pesmi.

"Na poti je pop urgenca," je Lady Gaga z zapisom na Twitterju pospremila izid novega singla Applause na iTunes in YouTubu in za predčano objavo nekakovosntih posnetkov, ki jo je presenetila v soboto, okrivila hekerje. "Niste morali počakati. To je preveč za eno soboto," je med drugim tvitnila 27-letna zvezdnica, ki je izid pesmi načrtovala za 19. avgust. 

Sobotno objavo nekakovostnih odlomkov pesmi je Lady Gaga sprva poskušala sanirati z mobilizacijo oboževalcev, ki jih je prek Twitterja prosila, naj na nezakonite posnetke opozorijo njeno založbo, ker prošnja ni pomagala, pa se je skladbo v ponedeljek odločila izdati v spletnih trgovinah in na radiu. 

Singel Applause je sicer njen prvi novi glasbeni izdelek od leta 2011, zaradi operacije kolkov pa pop pevka več tednov ni stopila niti na oder. A kot kaže, se v naslednjih tednih obetajo lepši časi, saj bo Gaga novembra izdala novo ploščo, 25. avgusta pa nastopila tudi na podelitvi MTV-nagrad.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.