Magazin > VIP
47 ogledov

Razkošje Katine porodne sobe

kate middleton, william Profimedias
V Londonu že vsi nestrpno pričakujejo rojstvo drugega otroka princa Williama.

Malemu princu ali mali princeski se nikamor ne mudi. Drugi otrok princa Williama in njegove Kate naj bi zamujal že deset dni.

Zvesti oboževalci kraljeve družine že nekaj časa taborijo pred bolnišnico St. Mary's Hospital, kjer bo Kate rodila tudi svojega drugega otroka. "Vzdušje je tipično britansko – ohrani mirno kri. Mislim, da bi se večina pretvarjala, da Kate, če bi sedaj vstopila v stavbo, niso opazili. Nihče noče povečati histerije, ki vlada pred bolnišnico. Delo osebja poteka nemoteno. Navajeni so, da sem prihajajo pomembne osebe. Kaj se dogaja zunaj, uspešno ignorirajo ,“ je reviji US izdala ena od pacientk omenjene bolnišnice, v kateri so že povečali varovanje.

Bolnišnica pri nosečnicah zelo priljubljena

St. Mary's Hospital je pri nosečnicah zelo priljubljena, tudi zato, ker je v njej oba otroka povila tudi princesa Diana. "Gre za čudovito zasebno bolnišnico. Svetla lesena tla, udobni usnjeni kavči, sveže prepleskane stene. Odličen kraj za porod,“ je še dejal omenjeni vir.

Kate bo bivala v sobi, ki stane več kot 9000 evrov na noč. Na voljo ji bodo vinska karta, dnevni časopisi in zasebni kuhar. Kraljevi par bo dobil 10 odsotni popust – nagrada za zvestobo. "Ko rodiš, otroka čez noč ne pustijo pri materi. Novopečena mama si lahko tako po porodu privošči štirihodni meni ob svečkah in šampanjec,“ je reviji izdala nekdanja pacientka Georgie McGrath. "Eno samo veselje in užitek. Življenje je bilo zelo, zelo enostavno,“ še pravi McGrathova.

Komentarjev 4
  • Phonak 20:36 01.maj 2015.

    wtf nepal je v ruševinah zato ker majo eni dnar? haha

  • Woodoo 13:12 01.maj 2015.

    to je čist nerealno....9k eur na noč....ne sam da je ogabno to je totalno nagnusno,nepal v ruševinah, pa tudi drugje folk nima kaj za jest, ker taki bogatuni vse pograbijo.

  • Ferluci 13:01 01.maj 2015.

    Kakor za koga.